Eikö löytynyt? Tilataan se sinulle!

Koska emme voi kaikkia tuotteita ja kokoja ja värejä pitää varastossamme, tilaamme haluamasi tuotteen/tuotteet mielellämme sinulle suoraan! Ennakkotilaukset eli pre-orderit eli asiakkaille suoraan tilattavat tuotteet – INFO:

Ennakkotilaukset toimivat lähes samalla periaatteella kuin normaalisti nettikaupasta tilaaminen, lue kuitenkin nämä ennenkuin tilaat!

  • Voit tilata meidän kautta haluamasi tuotteen / tuotteet merkeiltä, joita jälleenmyymme. Ennakkotilauksia joka merkiltä voi laittaa meillepäin koska vaan ja ne lisäillään seuraavaan meiltä lähtevään tilaukseen. Lähtevistä tilauksista huudellaan usein myös SoMessa ja niitä voi tiedustella myös viestillä.
  • Periaatteessa siis esimerkiksi Killstarin, Demonian, Pleaserin, Punk Raven ja Restylen kaikki tuotteet ovat saatavillamme, paitsi jos ne ovat loppuunmyytyjä, Online Exclusive tai esimerkiksi Killstar ei myy viimeisiä tuotteitaan jälleenmyyjille, tästä syystä emme välttämättä tuotetta saa tilattua vaikka heidän omilla sivuillaan sitä vielä olisi, mutta laita viestiä rohkeasti niin tutkitaan saatavuus.
  • Tähän asti meiltä on voinut tilata ennakkotuotteita mm. instan ja facen kautta, mutta olemme siirtymässä käytäntöön, että kaikki pre-orderit olisivat samassa paikassa eli yhdessä sähköpostissa, josta ne kätevästi löytää kaikki kerralla, eli lähetä siis tilauksesti sähköpostiin:

deadfinefi@gmail.com

– Laita otsikkoon VAIN merkki/merkit, joilta haluat tilata ja kirjoita sähköpostiin selkeästi mikä tuote ja mikä koko, tarvittaessa väri ym. lisätiedot

  • Toimitusaika tuotemerkistä riippuen on noin 4pv – 3vkoa siitä, kun olemme meiltä tilauksen eteenpäin laittaneet, aikaan vaikuttaa monta seikkaa (tuotemerkin toiminta, tulli, kuljetusfirma ym.) eli tarkkaa päivää ei pysty sanomaan ennenkuin kuorma on meille päin lähtenyt ja kuljetusfirma antaa 95% tarkan arvion toimituspäivästä!
  • Yli 60 € ennakkotilauksista otamme summan ennakkomaksuna, jolla vältämme ns. hupitilailijat, joilla ei ole aikomustakaan lunastella vartavasten heille tilattuja tuotteitaan.
  • Ennakkotilauksia koskee samat palautusehdot, kuin nettikaupan normaalejakin tilauksia eli käyttämättömillä tuotteilla, joissa on laput kiinni on 14 vuorokauden palautusoikeus siitä päivästä kun olet paketin käsiisi saanut. Palautuksista perimme kuitenkin palautuspostikulut 5,90€ ja loppusumman hyvitämme sinulle Klarnan kautta 2 viikon sisään siitä, kun palautus on meille saapunut ja olemme sen uudelleenmyyntikuntoiseksi todenneet. Halutessasi voimme vaihtaa tuotteen myös lahjakorttikoodiin!
  • Yli 60€ ennakkotilaukset(kin) ilman postikuluja
  • Voit tiedustella haluamasi tuotteiden hintoja meiltä viestillä ennen tilauspäätöstä ettei tule yllätyksiä, mutta yleensä meidän kautta on melko samat tai aavistuksen kalliimpia kuin tilaamalla suoraan tuotemerkeiltä ulkomailta. Huomioithan hintoja vertaillessasi, että tilatessasi EU:n ulkopuolelta joudut itse tullaamaan kaikki yli 25€ arvoiset tuotteet sekä maksamaan alvin 24% sekä tullimaksun, eli tilaamalla meiltä vältyt näiltä! 🙂 Me puolestaan maksamme normaalisti veromme suomeen eli hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).

TUOTEMERKKIEN OMAT ALET EIVÄT KOSKE JÄLLEENMYYJIÄ!

  • Tuotteiden tilaaminen ja maksaminen tapahtuu normaalisti nettikaupan kautta, lähetämme kaikille suorat linkit ja nimen millä oman tuotteen/ tuotteet linkistä löytää ja voi tilata & maksaa haluamallaan tavalla, käytössä myös lasku ja osamaksu
  • Säilytämme ennakkoon tilattuja tuotteita 14 vrk siitä, kun ne ovat meille saapuneet, tämän jälkeen luovutamme ne automaattisesti vapaaseen myyntiin ellei niitä ole lunastettu tai asiasta laitettu meille viestiä!

Kysymyksiä ennakkotilaamisesta/tuotteista voit iskeä samaan sähköpostiin kuin tilaukset eli: deadfinefi@gmail.com !

Laittakaahan ennakkotilauksia tulemaan, niin saadaan kaikille juuri se mitä haluatte! 🙂